Kategórie
 
 
 
Blog - slide 1
Blog - slide 2
Blog - slide 3
Blog - slide 4
Blog - slide 5
Blog - slide 6
Blog - slide 7
Blog - slide 8
 
 
Blog - slide 1
 
 
 
 

Dámske kabelky. Malé i veľké, bežné i dizajnové. Svet kabeliek nám v mnohých prípadoch pripomína krajinu divov, v ktorej každá žena objaví svoj vysnívaný typ. Žiarivé farby i neutrálne odtiene sa vynímajú na celej škále modelov. Niekedy však ostávame neisté v tom, akú kabelku voliť na konkrétnu príležitosť. Práve preto sme si dnes pre vás v Rouzit pripravili sprievodcu, ktorý vás svetom dámskych kabeliek nielen prevedie, ale zároveň prezradí, ako si vždy vybrať ten najlepší typ. S nami rozhodne už nikdy v neistote neostanete.

 

Jesenné sychravé počasie nás vie naozaj potrápiť. Ráno si nedokážeme vybrať ten správny outfit, ktorý by dokázal vzdorovať všetkým nástrahám počasia. Medzi najobľúbenejšie jesenné oblečenie však nepochybne patria dámske svetre a kardigany, ktoré oceníme i v zime. Ak ešte nemáte svoj vysnívaný kúsok, ktorý by vám tohtoročnú jeseň spríjemnil, je najvyšší čas túto situáciu zmeniť. Na Rouzit sme si pripravili pre vás malý návod, ako dámske svetre a kardigany kombinovať. 

 

Opäť sa blíži obdobie, kedy vrstvenie oblečenia bude viac ako žiadúce. Ľahučké materiály vymeníme za nepremokavé a budeme sa tešiť z toho, že príroda okolo nás hrá všetkými farbami. Prechodná bunda bude v našom šatníku opäť hrať prvé husle a bez jej vytiahnutia si už nebudeme môcť zbehnúť ani po balíček plný obľúbených kúskov od Rouzit. V našom dnešnom článku vás prevedieme nielen prechodnými dámskymi bundami, ale budeme sa snažiť poradiť vám, ako jednotlivé typy efektívne kombinovať. Sme presvedčení o tom, že túto jeseň nebude žiariť len pestrofarebné lístie.

 

Jeseň je pre mnohých najobľúbenejším ročným obdobím v roku a my sa nemôžeme čudovať. V priebehu niekoľkých dní máme možnosť zažiť všetky ročné obdobia. Vychutnáme si slnečné počasie a potrápi nás i dážď či dokonca sneh. Nie je žiadnou výnimkou, že náš denný outfit musí obsahovať všetky možné kúsky oblečenia, ktoré by dokázali reagovať na rozmary počasia. Obľúbeným oblečením sú dámske jesenné vesty, ktoré na Rouzit objavíte v nádherných prevedeniach. Dokonale doplnia váš jesenný šatník a pozdvihnú štýl na novú úroveň. Dnes sme si pre vás pripravili článok, v ktorom vás prevedieme kombinovaním a poradíme, aká vesta je pre vás vhodným kúskom.

 

Dámska mikina predstavuje jeden z univerzálnych oblečení dámskeho šatníka. Je pohodlná, štýlová a často po nej siahneme, keď nemáme náladu na módne experimenty. Veľmi dlho bolo mikine ponechané miesto v úzadí. Prestaňme sa však riadiť tým, že dámsky šatník musí byť striktne elegantný za každých okolností. Elegancia je skvelá, nadčasová a chic, ale na móde nás baví najmä jej hravosť. Dámske mikiny na leto a jeseň by ste zo svojich nákupov nemali vyradiť a my vám dnes prezradíme, ako ich čo najlepšie kombinovať. 

 

Magická atmosféra leta ho predurčuje ako ideálne obdobie na organizáciu letnej svadby. Krásne počasie a dlhé dni zvádzajú k výberu termínu dňa D práve počas letných mesiacov. Na druhej strane však nemôžeme poprieť, že letné mesiace v žiadnom prípade neprajú komplikovaným róbam alebo výraznému mejkapu. Pred slnečnými lúčmi nie je jednoduché ukryť sa a zároveň vybrať vhodný letný outfit. Dnes sme si pre vás pripravili článok, v ktorom vás prevedieme nápadmi na outfity na letnú svadbu. Veríme, že s našou pomocou načerpáte množstvo inšpirácie. 

 

Sezóna letných osláv a grilovačiek je opäť v plnom prúde. Celý rok sme sa tešili na leto, kedy čas plynie o trochu pomalšie v znamení chvíľ plných pohody. Užívame si zábavu i relax, máme opäť možnosť načerpať vitamín D, ktorý nám na tvári vykúzli úsmev. S letnou sezónou však prichádzajú i tropické horúčavy, a preto je pravý čas siahnuť po ideálnom oblečení, ktorý v každom šve stelesňuje leto. Áno, reč bude o letných šatách. Viete, ako ich správne kombinovať a aký typ zvoliť pre konkrétnu udalosť? V našom dnešnom článku prichádzame s cennými radami, ktoré rozhodne oceníte. 

 

Počas leta sa snažíme staviť na jednoduché strihy a vzdušné materiály, ktoré nám pomôžu zvládnuť tropické horúčavy. Samostatnú kapitolu letného šatníka však predstavuje obuv. Ako voliť správne kúsky a čo by nemalo chýbať vo vašom letnom šatníku? Dnes sme si pre vás pripravili krátkeho sprievodcu letnými topánkami, ktorý vás prevedie čarom krásnych kúskov obuvi a zároveň poradí, po akých sa oplatí siahnuť. 

 

Slnečné počasie nám stále častejšie pripomína, že sa opäť blíži obdobie opaľovania, dlhých večerov a miešaných nápojov na pláži. Slnečné lúče si nepochybne žiadajú zmenu šatníka. Chystáte sa tento rok na letnú dovolenku? Potom je správny čas zvážiť outfity na pláž, ktoré si so sebou zabalíte. Nenechajte sa však zmiasť – letné outfity využijete i v uliciach rozpáleného mesta. Tento rok sme si pre vás na Rouzit pripravili outfitové inšpirácie, ktoré sa budú niesť v znamení ženskosti a príjemne vzdušných materiálov. Poďme sa do toho spoločne pustiť a rozhodne vyberieme oblečenie, ktoré sa stane vašim najobľúbenejším.

 

Doplnky sú nevyhnutnou súčasťou každého outfitu – posúvajú ho na novú úroveň a dolaďujú výzor do posledných detailov. Pomalými krokmi sa k nám blíži jar a hoci pri písaní tohto článku padajú za oknom snehové vločky, je možné ju cítiť vo vzduchu (aspoň vzdialene). Počasie odmieta spolupracovať, ale jar môžeme prilákať i my – napríklad žiarivými kombináciami alebo jarnými doplnkami. V našom dnešnom článku sa zameriame práve na jarné doplnky, ktoré vám pomôžu oživiť vaše outfity.

 

Dámske gumáky veľmi dlho patrili medzi typy obuvi, po ktorých siahnete najmä vtedy, keď sa chystáte dať dohromady svoju záhradu. Napriek tomu, že sú mimoriadne praktické a počas daždivého počasia snáď neexistuje lepšia obuv, veľmi dlho si niesli svoju povesť topánok do záhrady. Dnes sa už pozeráme na gumáky inak a veríme, že si zaslúžia svoju šancu v šatníku každej štýlovej dámy. Zaujíma vás, ako gumáky efektívne kombinovať? Tipy a nápady vám prinášame v našom dnešnom článku – poďme sa do toho spoločne pustiť. 

 

Predchádzajúci rok sa niesol predovšetkým na vlne obnoviteľných trendov a každodenného pohodlia. Doterajšia situácia nasvedčuje tomu, že rok 2021 nebude výnimkou. V našom dnešnom článku vás prevedieme oblečením, ktoré by vo vašom jarnom šatníku rozhodne nemalo chýbať. S našou pomocou vytvoríte jednoduchý jarný kapsulový šatník. Každá dáma už minimálne raz stála pred zrkadlom s pocitom, že si nemá čo obliecť. Kapsulový šatník predstavuje spojenie jednoduchého oblečenia, ktoré môžete medzi sebou kombinovať a získate outfit na každý deň. Už netušíme, kde sa zrodila myšlienka kapsulových šatníkov, ale francúzske dámy doviedli tento štýl do dokonalosti. S nami zvládnete základy jarného kapsulového šatníka i vy. 

 

Valentín je dňom, ktorý je milovaný i zatracovaný zároveň. Často počujeme na jeho adresu odsudzovanie a obviňovanie z komercie a zvýšenia predaja. Ale každý sviatok sa stane tým, čo z neho urobíme my. Valentínska romantika nemusí byť len o drahých daroch. Môže sa stať pre vás večerom, ktorý strávite spoločne a užijete si chvíle pri sebe. Poobedím, kedy sa budete venovať rozhovoru alebo pozeraniu obľúbeného filmu. Dnes sme si pre vás pripravili nápady na valentínske outfity. Sme pripravení na všetko, i na to, že sa rozhodnete ostať v pohodlí domova. Akú príchuť bude mať pre vás valentínska romantika tento rok?

 

Často máme pocit, že zima móde nepraje. Tmavé farby, pochmúrne počasie alebo silný mráz nás nútia siahnuť po tých najhrubšom oblečení v šatníku. Pohodlie a štýl sa však môžu niesť na jednej vlne a ani v prípade silných mrazov nie je vynechanie krásnych a dizajnových kúskov vylúčené. Dnešné materiály vás dokážu spoľahlivo ochrániť pred treskúcim mrazom. Rovnako sa môžete spoľahnúť na vrstvenie, ktoré má v módnom svete stále svoje neodmysliteľné miesto. My sa dnes však zameriame predovšetkým na trendy zimnú obuv. Predstavíme vám nielen základné topánky, ktoré by vo vašom šatníku nemali chýbať, ale vytvoríme pre vás i módne kombinácie rozbíjajúce stereotypy o nudnej a neprívetivej zime.

 

Posledné mesiace sme sa naučili tráviť stále viac času v pohodlí našich domácností. Vychutnávame si pokojnú atmosféru, pracujeme z domu i trávime oveľa viac času so svojou rodinou. Všetky kultúrne podujatia i pracovné akcie sa presunuli do spomienok na minulosť. Domáce oblečenie sa stalo oblečením, ktoré má odrazu v našom šatníku hlavné slovo. Zaobstarali ste si už príjemné domáce komplety, trendy pyžamá i pohodlné mikiny? Máte už svoje obľúbené papuče? Ak sa vás zatiaľ táto móda nedotkla, možno sa celá situácia zmení po našom dnešnom článku. Veríme, že vám pomôžeme vybrať komplety alebo jednotlivé produkty, ktoré sa vám budú príjemne nosiť.

 

Jar je krásnym ročným obdobím, ktoré so sebou prináša slnečné lúče i rozkvitnuté záhrady. Po dlhých zimných mesiacoch si opäť môžeme užiť dlhšie dni a stráviť tak viac času vonku. Zároveň vyťahujeme zo svojich šatníkov nové kúsky oblečenia a vychutnávame si menej vrstiev. Obľúbeným jarným oblečením sú nepochybne dámske prechodné bundy – prešívané bundy i parky si veľmi rýchlo získajú pozornosť. Máte už svoj šatník pripravený na jarný závan? Je najvyšší čas siahnuť po jarných bundách a zakomponovať ich do športových i elegantných outfitov. Netušíte ako na to? Nevadí, my vám dnes poskytneme overeného sprievodcu jarnými bundami, ktorý vám pomôže. 

 

Zimné mesiace sa už tradične nesú v znamení plesov a bálov. Každá dáma túži zažiariť a cítiť sa ako kráľovná celého večera. Hoci dnes zažívame v mnohých smeroch značné uvoľnenie konvencií, plesy a bály si stále udržiavajú svoje písané i nepísané pravidlá, ktoré by ste rozhodne mali poznať. Dnes sme si pre vás pripravili krátkeho sprievodcu plesovou sezónou. Veríme, že s našou pomocou rozhodne zažiarite. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia