Kategórie
 
 
 
Čas na správnu kabelku - slide 1
Čas na správnu kabelku - slide 2
Čas na správnu kabelku - slide 3
Čas na správnu kabelku - slide 4
Čas na správnu kabelku - slide 5
Čas na správnu kabelku - slide 6
Čas na správnu kabelku - slide 7
Čas na správnu kabelku - slide 8
 
 
Čas na správnu kabelku - slide 1
 
 
 
 

Čas na správnu kabelku

Dámske kabelky. Malé i veľké, bežné i dizajnové. Svet kabeliek nám v mnohých prípadoch pripomína krajinu divov, v ktorej každá žena objaví svoj vysnívaný typ. Žiarivé farby i neutrálne odtiene sa vynímajú na celej škále modelov. Niekedy však ostávame neisté v tom, akú kabelku voliť na konkrétnu príležitosť. Práve preto sme si dnes pre vás v Rouzit pripravili sprievodcu, ktorý vás svetom dámskych kabeliek nielen prevedie, ale zároveň prezradí, ako si vždy vybrať ten najlepší typ. S nami rozhodne už nikdy v neistote neostanete.

Veľkosť kabelky klesá s pokročilou dennou hodinou 

Ráno zazvoní budúk a je čas vybrať si vhodný outfit do práce. Siahnete po kabelke, do ktorej spoľahlivo uchováte všetky svoje nevyhnutnosti. Priestranné rozmery aktoviek i shopper tašiek vás presvedčia, že z kabelky sa môže jednoducho stať čierna diera. Do priestrannej dámskej kabelky ukryjete všetko a je dostupná v množstve prevedení. Platí však, že veľké kabelky sú určené predovšetkým do pracovného prostredia alebo počas doobedia. 

Dámska shopper kabelka

Pri otázke ako ich kombinovať, máme pre vás tip. Stavte na shopper kabelku v koženom prevedení v neutrálnom odtieni (béžová bude na tento účel ideálnou voľbou). Skombinujte tmavomodré úzke nohavice s výraznými lososovými mokasínami. Jednoduché biele tričko a pásikavé sako v odtieňoch bielej a modrej spolu s výrazným náhrdelníkom vytvoria kombináciu vhodnú do práce. Béžovú shopper kabelku môžete vymeniť i za crossbody kabelku v zelenom alebo červenom odtieni. 

Športovým kabelkám dajte šancu počas aktívneho oddychu

Áno, i športové kabelky a tašky môžu byť štýlové. Je veľmi pravdepodobné, že ak si vyberiete ten správny model, bude vás pravidelne motivovať k tomu zájsť do posilovne a držať sa svojich predsavzatí ohľadom zdravého životného štýlu. Hoci sú dámske športové kabelky priestranné a zvádzajú k tomu použiť ich kedykoľvek, odporúčame nechať im plniť svoj účel. Najčastejšou chybou býva kombinácia výraznej športovej kabelky s nápismi a elegantného pracovného outfitu. Dámska športová kabelka

Športové kabelky si však počas chvíľ voľna rozhodne zamilujete. Pokojne do nich skryjete všetky nevyhnutnosti, ktoré potrebujete po cvičení, alebo do nich zabalíte veci celej rodiny počas výletu. V našom prípade sme stavili na športovú tašku v odtieňoch mätovej spolu s mätovou mikinou, sivými nohavicami a bielym tričkom s nápisom. Kombináciu sme doplnili sivými teniskami. Obľúbené kabelky vás môžu perfektne motivovať k tomu začať sa hýbať podľa vlastných predstáv. 

Po obede sa dámska kabelka zmenšuje

V prípade, že sa chystáte na posedenie s priateľkami alebo máte počas poobedia iný program, stavte na menšie kabelky. Ideálne sú napríklad crossbody kožené kabelky, ktoré sa môžu stať i oživením a zároveň šperkom vášho outfitu. My sme siahli po výraznej žiarivo červenej kabelke s červenými detailmi. K nej sme doplnili jednoduchú bielu košeľu a tmavomodré džínsy. Outfit sme doplnili červenými mokasínami. Odvážne dámy môžu siahnuť i po výraznom červenom rúži. V prípade doplnkov odporúčame voliť zlaté šperky – napríklad jemné zlaté prstienky. 

 

Dámska malá kabelkaVo večerných hodinách je správne siahnuť po malej listovej kabelke. Ak sa chystáte do divadla, ideálnu kombináciu predstavujú malé čierne šaty s výraznou trblietavou kabelkou v striebornej farbe. V rovnakom odtieni môžete voliť i lodičky alebo siahnite po overenej čiernej. Svojmu outfitu dodáte šmrnc i s čiernymi bodkovanými pančuchami. Dámska listová kabelka

Dnes už dávno neplatí pravidlo, že odtieň kabelky musí kráčať tón v tóne s odtieňom topánok. Rozhodne sa však zamerajte na to, aby ste počas večerných udalostí nesiahli po extrémne rozmernej kabelke. V tomto prípade ide praktická stránka bokom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia