Kategórie
 
 
 
Dámske mikiny na leto a jeseň - slide 1
Dámske mikiny na leto a jeseň - slide 2
Dámske mikiny na leto a jeseň - slide 3
Dámske mikiny na leto a jeseň - slide 4
Dámske mikiny na leto a jeseň - slide 5
Dámske mikiny na leto a jeseň - slide 6
Dámske mikiny na leto a jeseň - slide 7
Dámske mikiny na leto a jeseň - slide 8
 
 
Dámske mikiny na leto a jeseň - slide 1
 
 
 
 

Dámske mikiny na leto a jeseň

Dámska mikina predstavuje jeden z univerzálnych oblečení dámskeho šatníka. Je pohodlná, štýlová a často po nej siahneme, keď nemáme náladu na módne experimenty. Veľmi dlho bolo mikine ponechané miesto v úzadí. Prestaňme sa však riadiť tým, že dámsky šatník musí byť striktne elegantný za každých okolností. Elegancia je skvelá, nadčasová a chic, ale na móde nás baví najmä jej hravosť. Dámske mikiny na leto a jeseň by ste zo svojich nákupov nemali vyradiť a my vám dnes prezradíme, ako ich čo najlepšie kombinovať. 

Dámska mikina – neformálne oblečenie v šatníku

Bez mikiny ani na krok! Tak by pokojne mohlo znieť heslo pre nadchádzajúcu sezónu. Dámske mikiny sú hravé a poskytujú široké možnosti na kombináciu s rôznymi outfitmi. Rozhodne už neplatí, že mikinu musíte kombinovať len k teplákom alebo džínsom. I keď musíme uznať, že kombinácia krémovej mikiny s kapucňou, sivých teplákov a huňatých zelených ponožiek znie ako dokonalý návod na pohodovo strávené popoludnie bez stresu a pracovných povinností. Kombinácia dámskej oversize mikiny s kapucňou i bez je ikonická. My sme si obľúbili predovšetkým spojenie tmavomodrej oversize mikiny s bielym nápisom a bledomodrých skinny džínsov s potrhaným efektom. V tomto smere môžeme hrať na istotu a zvoliť biele plátenky alebo riskovať a vydať sa cestou divy – mikinu a džínsy môžete doplniť oranžovými lodičkami na hriešne vysokom opätku a malou kabelkou. V prípade doplnkov sa rozhodne oplatí staviť napríklad na jemné prstienky. 

Dámska mikina

Predĺžené dámske mikiny sa rovnako stali vyhľadávaným oblečením. Chystáte sa na piknik v parku? Potom by vašu pozornosť mohla pritiahnuť pásikavá bielo-červená predĺžená mikina, biele basic tričko, tmavomodré úzke nohavice a biele tenisky. S doplnkami si hlavu lámať nemusíte – stavte na drobné náušnice, ktoré budú perfektnou bodkou. 

Dámska mikina s kapucňou i bez

Mikinu si automaticky spájame s nohavicami, džínsami a teplákmi. Je pravdou, že je predovšetkým neformálnym dámskym oblečením, ale to neznamená, že nemôže skvelo vyzerať i so šatami alebo sukňou. V tomto smere odporúčame staviť predovšetkým na sukne z teplákoviny a košeľové šaty. Úzka sukňa z teplákoviny v sivom odtieni skvelo vynikne s bielo-modrým pásikavým tričkom a mikinou na zips v tmavomodrom odtieni. Odporúčame doplniť plátenkami v odtieni modrej a jednoduchým batohom alebo vreckom. Tento outfit je skvelou voľbou do školy, keď potrebujete cítiť predovšetkým komfort. 

Výhodou dámskej mikiny je, že nemusíte voliť množstvo doplnkov – a rozhodne vám to ani neodporúčame. Mikina si najlepšie rozumie s hodinkami alebo jemnými náušnicami. Neodporúčame voliť nič výrazné – mikina rozhodne nie je ten kúsok, ktorý by to vyžadoval. 

Dámska mikina na zips

Štýlové mikiny bez zipsu

S mikinou bez zipsu a bez kapucne môžete experimentovať i úplne novým smerom. Tmavomodrú mikinu doplňte bielou košeľou a úzkymi skinny džínsami. Skvelý doplnok bude, ak necháte spodnú časť košele jemne vykúkať spod mikiny. Strieborné lodičky s kovovými detailmi a tmavomodrý batoh doplnia celkový dojem. Zaradiť môžete i doplnky – skvelo vyznejú napríklad strieborné hodinky, ktoré budú zároveň funkčným detailom. Odvážnejšie dámy môžu v tejto kombinácii vymeniť džínsy za bielu skladanú sukňu, ružovú plisovanú sukňu alebo šortky s vysokým pásom. 

 

Pri mikinách odporúčame staviť najmä na hravosť. Nebojte sa vybrať si zaujímavé aplikácie alebo roztomilé nápisy. Mikina sa vďaka nim môže stať vedúcim prvkom vášho outfitu, ktorý si okamžite získa pozornosť. V oblasti doplnkov stavte na striedmosť a voľte maximálne 2 doplnky, ktoré oživia celkovú kombináciu. 

Dámska mikina bez kapucne

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia