Kategórie
 
 
 
Valentísky outfit - slide 1
Valentísky outfit - slide 2
Valentísky outfit - slide 3
Valentísky outfit - slide 4
Valentísky outfit - slide 5
Valentísky outfit - slide 6
Valentísky outfit - slide 7
Valentísky outfit - slide 8
 
 
Valentísky outfit - slide 1
 
 
 
 

Valentísky outfit

Valentín je dňom, ktorý je milovaný i zatracovaný zároveň. Často počujeme na jeho adresu odsudzovanie a obviňovanie z komercie a zvýšenia predaja. Ale každý sviatok sa stane tým, čo z neho urobíme my. Valentínska romantika nemusí byť len o drahých daroch. Môže sa stať pre vás večerom, ktorý strávite spoločne a užijete si chvíle pri sebe. Poobedím, kedy sa budete venovať rozhovoru alebo pozeraniu obľúbeného filmu. Dnes sme si pre vás pripravili nápady na valentínske outfity. Sme pripravení na všetko, i na to, že sa rozhodnete ostať v pohodlí domova. Akú príchuť bude mať pre vás valentínska romantika tento rok?

Valentín v elegantnom oblečení

Valentín nám ponúka možnosť vychutnať si i celkom všedný deň v nevšednom duchu. Hoci momentálne sa musíme vyrovnať so zatvorením reštaurácií i kín, ktoré za bežných okolností tvorili dôležitú súčasť tohto dňa, stále si môžeme vychutnať krásne chvíle doma. Zvoľte napríklad červené šaty s jemným vzorom srdiečok a čierne lodičky na vysokom opätku. V tomto outfite sú vítaným zdôraznením čierne pančuchy - ak však volíte šaty so vzorom, odporúčame vám staviť na jednoduché pančuchy (a naopak). V prípade doplnkov si môžete vybrať napríklad jemné zlaté náušnice a červenú zamatovú čelenku, ktoré je zároveň praktickým prvkom a pomôže vám jednoducho upraviť vlasy. 

Ak patríte skôr medzi fanúšikov sukní, Valentín si priam pýta romantickú áčkovú sukňu, ktorá zdôrazní váš pás. Rovnako i v jej prípade odporúčame siahnuť po nápaditých pančuchách. Ak túžite svoj outfit doladiť, možnosťou sa pre vás môže stať jednoduchá biela košeľa, ktorou nikdy nič nepokazíte. Ak ste sa však rozhodli staviť na sukňu v červenom odtieni, zvoliť k nej môžete i červenú blúzku a kontrast zakomponovať pomocou bieleho svetra. Farbami Valentína sú predovšetkým červená a ružová, ktoré si perfektne rozumejú s bielou a čiernou. Nemusíte však kráčať v zabehnutých koľajach. Smaragdová zelená alebo parížska modrá dokážu tiež vytvoriť krásny dojem. Čipkované zelené šaty doplnené béžovými lodičkami sa môžu stať práve vaším favoritom počas tohtoročného sviatku zamilovaných. 

Elegantné šaty

Čipkované oblečenie vždy vládne romantike

Voľba je len na vás, ale ak sa neviete rozhodnúť poradíme vám, že čipkou nikdy nič nepokazíte. Je nápaditá, nadčasová a pôsobí romanticky. Zvoliť si môžete šaty, ktorým čipka vládne, alebo staviť na čipkované doplnky na zvolenom oblečení pre damy. Pri voľbe outfitu vám však odporúčame vyhnúť sa žiarivým farbám, ako je napríklad žltá. Hoci žltú milujeme a často ju môžete stretnúť v našich outfitových kombináciách, počas sviatku zamilovaných sa snažíme sústrediť na farby, ktoré so sebou nesú prísľub romantiky. 

Ako zakomponovať nohavice do valentínskeho outfitu?

Hoci sukňa a šaty pôsobia mimoriadne žensky, nohaviciam tiež patrí podstatné miesto pri valentínskych outfitoch. Bordové nohavice 7/8 strihu v kombinácii s béžovým dámskym svetrom a čipkovým topom dokážu pôsobiť zvodne a príťažlivo. Zakomponujte k nim béžové lodičky a jemné zlaté náramky a získate krásny outfit na romantickú večeru. Veríme, že pri sviatku zamilovaných ide predovšetkým o cit medzi dvoma ľuďmi. Nezáleží na materializme a ak sa rozhodnete stráviť tohtoročný 14. február v domácom oblečení pri sledovaní obľúbeného filmu s milovanou polovičkou, budeme stáť pri výbere pri vás. Užite si krásnu romantiku tak, ako to vyhovuje vám. Krásne a elegantné oblečenie čaká na objavenie rovnako ako pohodlné kombinácie. Prajeme vám krásny a ničím nerušený sviatok zamilovaných, ktorý si vychutnáte naplno a s radosťou. 

Outfit na Valentín
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia