Kategórie
 
 
 
Ako kombinovať dámske jarné bundy - slide 1
Ako kombinovať dámske jarné bundy - slide 2
Ako kombinovať dámske jarné bundy - slide 3
Ako kombinovať dámske jarné bundy - slide 4
Ako kombinovať dámske jarné bundy - slide 5
Ako kombinovať dámske jarné bundy - slide 6
Ako kombinovať dámske jarné bundy - slide 7
Ako kombinovať dámske jarné bundy - slide 8
 
 
Ako kombinovať dámske jarné bundy - slide 1
 
 
 
 

Ako kombinovať dámske jarné bundy

Jar je krásnym ročným obdobím, ktoré so sebou prináša slnečné lúče i rozkvitnuté záhrady. Po dlhých zimných mesiacoch si opäť môžeme užiť dlhšie dni a stráviť tak viac času vonku. Zároveň vyťahujeme zo svojich šatníkov nové kúsky oblečenia a vychutnávame si menej vrstiev. Obľúbeným jarným oblečením sú nepochybne dámske prechodné bundy – prešívané bundy i parky si veľmi rýchlo získajú pozornosť. Máte už svoj šatník pripravený na jarný závan? Je najvyšší čas siahnuť po jarných bundách a zakomponovať ich do športových i elegantných outfitov. Netušíte ako na to? Nevadí, my vám dnes poskytneme overeného sprievodcu jarnými bundami, ktorý vám pomôže. 

Prešívaná dámska bunda – osvedčený favorit, ktorý nesmie chýbať

Jarné prešívané bundy dostupné v sviežich odtieňoch sú nevyhnutným oblečením šatníkov určených na tohtoročnú sezónu. Hlavné slovo v oblasti farieb majú momentálne prírodné farby. Neurobíte krok vedľa výberom zelenej, béžovej alebo tmavomodrej. Prešívaná dámska bunda je často vnímaná predovšetkým ako športové oblečenie. Kombinácia úzkych tmavomodrých džínsov s bielym tričkom alebo svetrom v krémovom odtieni a bielymi teniskami so zelenou bundou v kaki odtieni skvelo poslúži na voľné chvíle. 

Dámske kožené bundy

Do práce v prešívanej bunde?

Samozrejme. Ak plánujete kombinovať prešívanú bundu do elegantných outfitov, pokojne môžete. Zamerajme sa na rovnakú dámsku bundu ako v predchádzajúcom outfite. Zelená kaki jarná bunda si skvelo bude rozumieť s béžovými nohavicami úzkeho strihu, bielou blúzkou a lodičkami v kaki odtieni na klinovom opätku. Ak túžite priniesť do svojho outfitu vzory, vymeňte napríklad lodičky za mokasíny s tigrím vzorom. Celý outfit môžete zjemniť ešte hodvábnou šatkou a aktovkou. V elegantných outfitoch so sukňou odporúčame siahnuť po prešívanej bunde dlhšieho strihu. Rovnako môžete staviť i na šaty. Biele alebo béžové šaty perfektne vyniknú pri dlhšej modrej jarnej bunde bez kapucne. Nezabudnite i na jarné doplnky – trendy sú najmä šatky do vlasov a čelenky. 

Dámske parky – nestarnúci favorit pre každú dámu

Počas jarnej sezóny sú prešívané bundy doplnené parkami, ktoré je rovnako možné zakomponovať do svojich pracovných i voľnočasových outfitov. Dámska parka sa teší svojej obľube najmä preto, lebo sa pýši tvarovaným pásom. Dokáže veľmi pekne zvýrazniť oblasť pásu a tvarovať ženskú postavu. Zvoľte parku v žiarivo červenom odtieni s modrými detailmi. K nej doplňte biele alebo svetlo modré džínsy a modré plátenky. Celkový dojem doladí pruhovaný sveter v odtieňoch modrej v kombinácii s bielou. Staviť môžete na rozmernú kabelku alebo pohodlný ruksak, i tie môžete doplniť odznakmi alebo príveskami. 

Prechodné dámske bundy

Dámska parka bunda sa perfektne hodí i do práce. Na túto príležitosť sme vybrali parku v tlmene žltom odtieni a biely top s volánom. Čierne nohavice s opaskom v rovnakom odtieni ako parka sme doplnili mokasínami v smaragdovozelenej farbe. Čerešničku na záver tvorí čierna kabelka a žltá hodvábna šatka vo vlasoch. Do pracovných outfitov sa skvelo hodí i parka s čipkovanými detailmi. Parku môžete efektne kombinovať i so sukňami puzdrového strihu, na túto úlohu voľte kratšie modely, ktoré siahajú približne do tretiny stehien. Čierna puzdrová sukňa so vzorom bielych bodiek a bielym svetrom skvelo vyznie s tmavozelenými balerínami a parkou v rovnakom odtieni. 

Kožené a rifľové dámske bundy – stávka na istotu

Naša posledná kategória patrí koženým a rifľovým bundám. Čierna kožená bunda patrí predovšetkým k oblečeniu navodzujúcim atmosféru rocku. Ak k nemu však zvolíte tylovú sukňu alebo šaty s lodičkami, jeho dojem sa razom mení. Rifľová dámska bunda patrí medzi osvedčených favoritov a kombinovať ju môžete podľa ľubovôle – nestratí sa v žiadnom z denných outfitov. Ak plánujete voliť bundu k večernému outfitu, najvhodnejší je práve elegantný čierny kožený krivák. Asymetrické zapínanie je zaujímavým detailom a svedčí každej dáme. Vychutnajte si jar so všetkým, čo k nej patrí. 

Dámsa rifľová bunda
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia