Kategórie
 
 
 
Dámska vesta by nemala v šatníku chýbať - slide 1
Dámska vesta by nemala v šatníku chýbať - slide 2
Dámska vesta by nemala v šatníku chýbať - slide 3
Dámska vesta by nemala v šatníku chýbať - slide 4
Dámska vesta by nemala v šatníku chýbať - slide 5
Dámska vesta by nemala v šatníku chýbať - slide 6
Dámska vesta by nemala v šatníku chýbať - slide 7
Dámska vesta by nemala v šatníku chýbať - slide 8
 
 
Dámska vesta by nemala v šatníku chýbať - slide 1
 
 
 
 

Dámska vesta by nemala v šatníku chýbať

Jeseň je pre mnohých najobľúbenejším ročným obdobím v roku a my sa nemôžeme čudovať. V priebehu niekoľkých dní máme možnosť zažiť všetky ročné obdobia. Vychutnáme si slnečné počasie a potrápi nás i dážď či dokonca sneh. Nie je žiadnou výnimkou, že náš denný outfit musí obsahovať všetky možné kúsky oblečenia, ktoré by dokázali reagovať na rozmary počasia. Obľúbeným oblečením sú dámske jesenné vesty, ktoré na Rouzit objavíte v nádherných prevedeniach. Dokonale doplnia váš jesenný šatník a pozdvihnú štýl na novú úroveň. Dnes sme si pre vás pripravili článok, v ktorom vás prevedieme kombinovaním a poradíme, aká vesta je pre vás vhodným kúskom.

Športové a prešívané dámske vesty

Športové vesty si v našom šatníku vždy zaslúžia miesto. Umožňujú nám užiť si chvíle aktívneho oddychu plnými dúškami a spĺňajú našu predstavu o pohodlí. Prešívaná dámska vesta je pre jeseň nevyhnutnosťou. My sme si zamilovali prešívané vesty dlhšieho i kratšieho strihu. Počas jesene u nás vládnu žiarivé farby. Zvoľte preto žltú alebo smaragdovú zelenú vestu s kapucňou, ktorú doplníte jednoduchou sivou mikinou a džínsami s roztrhaným efektom. Žltý batoh a modré gumáky vás nenechajú v úzkych ani počas dažďa alebo snehu. 

Špeciálnou kategóriou sú pre nás športové vesty s kapucňou, ktorým dávame prednosť predovšetkým pri behu alebo posilňovaní v exteriéri (áno, i počas jesenného obdobia je to možné). Ružovú športovú vestu sme skombinovali s bežeckými teniskami v rovnakom odtieni, bledoružovou funkčnou mikinou a sivými teplákmi. I športové chvíle si zaslúžia štýl, ktorý je pre nás zároveň motiváciou, prečo sa do cvičenia pustiť naplno. 

Dámska športová vesta

Vestu môžete kombinovať i do pracovného outfitu

Dámske vesty sú pre nás určené predovšetkým na neformálne chvíle. Prešívané a športové vesty nám umožňujú vychutnať si čas vonku i v prípade, že počasie nie je tomuto plánu naklonené. Zároveň je však možné toto oblečenie s mierou zakomponovať i do pracovného outfitu. Slovo dostávajú predovšetkým dlhé vesty vyrobené z jemnej kožušiny alebo iného materiálu. Vítané sú i vesty dlhšieho strihu. 

Štýlové vesty dámske

Štýlové kožušinové vesty

Skombinujte dlhšiu kožušinovú vestu v čiernej farbe s výrazným zeleno-žltým kašmírovým svetrom. Čierna koženková sukňa a vysoké čižmy nad kolená vytvoria zaujímavý efekt. Celkovú kombináciu môžete doplniť pančuchami – medze sa nekladú ani pri použití vzorov. V oblasti doplnkov odporúčame voliť napríklad perlový náhrdelník, ktorý podčiarkne celkový šik nádych. Outfit je vhodný do práce, kedy ho odporúčame kombinovať s väčšou aktovkou vo výraznom odtieni zelenej alebo žltej. Vašou voľbou sa však môže stať i na menej formálnu udalosť, ako je návšteva divadla, kedy je vhodné skombinovať ho s menšou čiernou kabelkou. Kožušinová vesta patrí stále medzi vyhľadávané kúsky a ak doteraz vo vašom šatníku nebola, je pravý čas zmeniť to. Oceníte ju i počas bežných chvíľ, ako sú nákupy s priateľkami. Krémová kožušinová vesta v kombinácii s topom v perleťovom odtieni, jednoduchými modrými skinny džínsami a béžovými vysokými čižmami je tou správnou voľbou. Outfit stačí doplniť už len väčšou červenou kabelkou a zlatými doplnkami (napríklad niekoľkými jemnými retiazkami). 

Dámske kožušinové vesty

Jesenné vesty, ktorým nemôžete povedať nie 

Vesty môžete kombinovať do celej škály rôznych outfitov určených do práce i na voľné chvíle. Nepochybujeme o tom, že si vyberiete vestu, ktorá vám umožní vychutnať si každú chvíľu naplno a predsa zažiariť. Jesenná vesta dokáže perfektne spestriť vaše outfity. Siahnite po niektorej z našich inšpirácií a vychutnajte si neobyčajnú jeseň. Je len na vás, či to budú tento rok elegantné alebo športovo ladené jesenné vesty. My sme pripravení na každé vaše rozhodnutie. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia