Kategórie
 
 
 
Ako si vybrať prechodnú bundu? - slide 1
Ako si vybrať prechodnú bundu? - slide 2
Ako si vybrať prechodnú bundu? - slide 3
Ako si vybrať prechodnú bundu? - slide 4
Ako si vybrať prechodnú bundu? - slide 5
Ako si vybrať prechodnú bundu? - slide 6
Ako si vybrať prechodnú bundu? - slide 7
Ako si vybrať prechodnú bundu? - slide 8
 
 
Ako si vybrať prechodnú bundu? - slide 1
 
 
 
 

Ako si vybrať prechodnú bundu?

Opäť sa blíži obdobie, kedy vrstvenie oblečenia bude viac ako žiadúce. Ľahučké materiály vymeníme za nepremokavé a budeme sa tešiť z toho, že príroda okolo nás hrá všetkými farbami. Prechodná bunda bude v našom šatníku opäť hrať prvé husle a bez jej vytiahnutia si už nebudeme môcť zbehnúť ani po balíček plný obľúbených kúskov od Rouzit. V našom dnešnom článku vás prevedieme nielen prechodnými dámskymi bundami, ale budeme sa snažiť poradiť vám, ako jednotlivé typy efektívne kombinovať. Sme presvedčení o tom, že túto jeseň nebude žiariť len pestrofarebné lístie.

Športové kombinácie s prechodnou bundou

Musíme si priznať, že jeseň sa vyznačuje množstvom chvíľ, kedy máme jednoducho náladu zaliezť pod huňatú deku a vychutnať si teplý nápoj. Nie vždy máme však to šťastie, aby sme mohli všetky plány zmietnuť zo stola. Pohodlné dámske prechodné bundy určené na jeseň nám môžu priniesť trochu pohody i do bežných dní. Zvoľte prešívanú bundu v mätovom odtieni s kapucňou, jednoduché tmavomodré džínsy a bielu košeľu alebo rolák. Spolu s bielymi teniskami alebo veselými gumákmi získate krásny jesenný outfit. Všetky nevyhnutnosti ukryjete do purpurového batohu. 

Dámska prešívaná bunda

Jeseň nie je len daždivým a nehostinným obdobím. Babie leto hrá všetkými farbami a teplota je viac ako príjemná. Preto dajte šancu rifľovej bunde, ktorá si perfektne rozumie so sukňami i šatami. Tylová sukňa v odtieni pudrovej ružovej skvelo vynikne s bledomodrou džínsovou bundou a bielym topom. Strieborné baleríny a väčšia ružová kabelka outfit doplnia a vy môžete vyraziť nielen na nákupy, ale i do práce. Ak chcete svoj outfit posunúť na novú úroveň, stavte na šatku, ktorá bude v rovnakom odtieni ako sukňa. Samozrejme, v oblasti doplnkov vám dávame voľnú ruku, my osobne by sme outfit doplnili jednoduchými striebornými náušnicami alebo jemnými náramkami. Dámske rifľové bundy

Dlhá alebo krátka jesenná bunda?

V oblasti strihov pri jesenných bundách dámskych ide predovšetkým o vaše preferencie. Dlhšie strihy sú mimoriadne pohodlné a dáva im prednosť množstvo žien. Kratším bundám zas nemôžeme uprieť športový nádych. Pri kombinovaní jesenných búnd ide viac ako len o dĺžku. Ide predovšetkým o ich celkové prevedenie. Prešívané a džínsové bundy sú zvyčajne určené na menej formálne udalosti. 

Pokojne im môžete sať šancu i v outfitoch do práce. Dámska bunda s kapucňou je vyslovene športovým oblečením, ale zakomponovať ju môžete do športovo-elegantných outfitov. Dlhšie prešívaná bunda s kapucňou so vzorom kvetov si bude perfektne rozumieť s tmavomodrými 7/8 nohavicami úzkeho strihu a mokasínami v rovnakom odtieni. Biela košeľa, aktovka a kašmírový šál vykúzlia vhodný office outfit. V oblasti doplnkov odporúčame siahnuť napríklad po hodinkách a jemných náušniciach. 

Dámska krátka prešívaná bunda

Prechodná bunda a spoločenské udalosti

Hoci v predchádzajúcich riadkoch hovoríme predovšetkým o prechodných bundách zameraných na neformálne udalosti, objavíme i výnimku. Kožené a koženkové bundy je vhodné voliť i na formálnejšie udalosti, ako sú napríklad oslavy alebo návštevy divadla. Pekne strihaná dámska kožená bunda, ktorá lichotí postave, je správnym krokom. Samozrejme, v tomto prípade hovoríme o koženkových bundách bez kapucne. 

Vo vašom šatníku by sa mala nachádzať minimálne jedna kožená bunda v čiernom odtieni. Skombinovať ju môžete s ikonickými malými čiernymi šatami, pančuchami v rovnakom odtieni a striebornými lodičkami. Celý outfit krásne doplní jednoduchý perlový náhrdelník. Veríme, že objavíte prechodné bundy, ktoré perfektne doplnia váš jesenný šatník. Pre nás sú nepochybne jedným zo základných kúskov, ktorý nám nemôže chýbať. 
Koźené dámske bundy

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia