Kategórie
 
 
 
Domáce oblečenie, komfort v každom kúsku - slide 1
Domáce oblečenie, komfort v každom kúsku - slide 2
Domáce oblečenie, komfort v každom kúsku - slide 3
Domáce oblečenie, komfort v každom kúsku - slide 4
Domáce oblečenie, komfort v každom kúsku - slide 5
Domáce oblečenie, komfort v každom kúsku - slide 6
Domáce oblečenie, komfort v každom kúsku - slide 7
Domáce oblečenie, komfort v každom kúsku - slide 8
 
 
Domáce oblečenie, komfort v každom kúsku - slide 1
 
 
 
 

Domáce oblečenie, komfort v každom kúsku

Posledné mesiace sme sa naučili tráviť stále viac času v pohodlí našich domácností. Vychutnávame si pokojnú atmosféru, pracujeme z domu i trávime oveľa viac času so svojou rodinou. Všetky kultúrne podujatia i pracovné akcie sa presunuli do spomienok na minulosť. Domáce oblečenie sa stalo oblečením, ktoré má odrazu v našom šatníku hlavné slovo. Zaobstarali ste si už príjemné domáce komplety, trendy pyžamá i pohodlné mikiny? Máte už svoje obľúbené papuče? Ak sa vás zatiaľ táto móda nedotkla, možno sa celá situácia zmení po našom dnešnom článku. Veríme, že vám pomôžeme vybrať komplety alebo jednotlivé produkty, ktoré sa vám budú príjemne nosiť.

Prečo sa oplatí zvoliť domáce oblečenie?

Možno už od začiatku tápete, prečo voliť domáce oblečenie. Články o práci z domu, ktoré vychádzali na začiatku pandémie, nás neváhali informovať o tom, že i doma by sme mali pracovať v našich bežných kúskoch, ktoré nosíme do práce. Nik však v tej dobe nemohol tušiť, že Home Office tu bude s nami tak dlhú dobu. Domáce oblečenie vám zabezpečí komfort, po ktorom pri práci túžite. Našimi úplne najobľúbenejšími sa stali komplety, ktoré pozostávajú buď z ladiaceho trička a nohavíc, alebo z mikiny a teplákov. I domáce oblečenie môžete skvelo ladiť - zvoľte napríklad bavlnený dámsky komplet v odtieňoch béžovej (mikina s kapucňou a tepláky), ktorý doplníte bielo-modrým bodkovaným tričkom. Pohodlné domáce baleríny s protišmykovou podložkou vám pomôžu udržať balans i v počas náročných pracovných dní. 

Dámsky bavlnený komplet

Dámske pyžamo rozhodne nepatrí do zabudnutia

Ak patríte medzi prívržencov pyžám, vaša voľba by sa rozhodne mala upriamiť na hodvábne a dámske saténové pyžamá (kombinácia kabátiku alebo trička s dlhými nohavicami, prípadne šortkami). Mnohí sú dnes toho názoru, že pyžamo je prežitkom. Ale prečo si nedopriať oblečenie, ktoré je určené len na chvíle spánku? Prečo nebyť trendy a necítiť sa dobre i počas týchto chvíľ? My veríme, že krásne dámske pyžamo vás dokáže perfektne navnadiť na večernú rutinu a zároveň zabezpečiť, že sa pri spánku budete cítiť pohodlne a príjemne. 

Dámske pyžamo

Čo nezanedbať pri výbere domáceho oblečenia

Pri výbere domáceho oblečenia i pyžám vám odporúčame staviť na materiály, v ktorých sa cítite príjemne. Najjednoduchšou voľbou a zároveň stávkou na istotu je bavlna, ktorá je priedušná a príjemná i počas celodenného nosenia. Rovnako však môžeme odporúčiť velúr, ktorý si nájde svojich prívržencov predovšetkým medzi ľuďmi obľubujúcimi teplo a pohodlie. Na velúr sa oplatí zamerať najmä pri výbere domácich nohavíc a mikín. Predovšetkým sa sústreďte na to, aby ste sa v celom svojom domácom outfite cítili pohodlne. Dnešní dizajnéri dokonca prichádzajú s kompletmi, ktoré ležia na pomedzi domáceho oblečenia (a pyžám) a formálnych kostýmov. Home Office preniklo do všetkých oblastí nášho života. Ak sa chcete cítiť i počas svojej práce vo svojej koži, odporúčame vybrať si komplet, ktorý vám toto prianie dokáže splniť. 

Pohodlné papuče - čerešnička na torte

Zanevreli ste na dámske papuče alebo už teraz tvoria súčasť vášho domáceho outfitu. Ak nepatríte medzi typ, ktorý papuče obľubuje, môžete zvoliť napríklad domáce baleríny. Predstavujú kompromis medzi papučami a pevne sediacimi topánkami. Premyslený dizajn a pohodlie si získajú i dámy, ktoré až doteraz papučiam nedávali prednosť. Zamilujete si ich nielen v kombinácii s pyžamom. Hlavné slovo získajú v každom vašom domácom outfite. Veríme, že objavíte u nás kombinácie na deň i noc, ktoré spríjemnia čas strávený doma. Je len na vás, či sa pre vás stanú voľbou krásne tepláky v kombinácii s mikinami, alebo dáte prednosť kompletom. Predovšetkým však stavte na produkty, kde kvalita kráča ruka v ruke s pohodlnosťou a krásnym dizajnom. 

Dámske papuče

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia