Kategórie
 
 
 
Zaraďte trendy gumáky do svojho šatníka - slide 1
Zaraďte trendy gumáky do svojho šatníka - slide 2
Zaraďte trendy gumáky do svojho šatníka - slide 3
Zaraďte trendy gumáky do svojho šatníka - slide 4
Zaraďte trendy gumáky do svojho šatníka - slide 5
Zaraďte trendy gumáky do svojho šatníka - slide 6
Zaraďte trendy gumáky do svojho šatníka - slide 7
Zaraďte trendy gumáky do svojho šatníka - slide 8
 
 
Zaraďte trendy gumáky do svojho šatníka - slide 1
 
 
 
 

Zaraďte trendy gumáky do svojho šatníka

Dámske gumáky veľmi dlho patrili medzi typy obuvi, po ktorých siahnete najmä vtedy, keď sa chystáte dať dohromady svoju záhradu. Napriek tomu, že sú mimoriadne praktické a počas daždivého počasia snáď neexistuje lepšia obuv, veľmi dlho si niesli svoju povesť topánok do záhrady. Dnes sa už pozeráme na gumáky inak a veríme, že si zaslúžia svoju šancu v šatníku každej štýlovej dámy. Zaujíma vás, ako gumáky efektívne kombinovať? Tipy a nápady vám prinášame v našom dnešnom článku – poďme sa do toho spoločne pustiť. 

Ako gumáky kombinovať?

My sa vždy s radosťou púšťame do outfitových inšpirácií a v našich textoch ste si už určite všimli, že sa nebojíme ani kombinovania gumákov. Gumáky sa najjednoduchšie kombinujú so skinny džínsami, ktoré doplníte bavlneným tričkom a pohodlným kardiganom. Rôzne farebné prevedenia gumákov môžu rozžiariť váš outfit v priebehu niekoľkých sekúnd. Nezabudnite ani na štýlové doplnky. Kožený opasok dokáže vašim kombináciám dodať luxusný detail. Pletené čiapky a šály sú zas stávkou na istotu počas mrazivých zimných mesiacov, kedy musíte siahnuť po najteplejšej bunde v šatníku. 

Dámske gumáky

Sukňa a gumáky – rozhodne áno 

Presuňme sa však od outfitov, ktoré dostávajú hlavné slovo počas trávenia voľného času alebo počas neformálnych príležitostí. Možno vás prekvapí, že gumáky sa dajú skvelo kombinovať i so sukňami. Samozrejme, s ich pomocou nikdy nedosiahnete dokonalú eleganciu, ale na druhej strane, môžete vytvoriť zaujímavé outfity, ktoré okamžite zaujmú a vy sa v nich budete cítiť príjemne. Stavte na sukňu strihanú do A, sako predĺženého strihu a sveter s detailom. Vašou voľbou sa môžu stať prúžky, bodky alebo akýkoľvek iný vzor. Rovnako nemusíte siahnuť len po svetri – vyberte si rolák, bežné bavlnené tričko alebo košeľu. Vždy môžete staviť na niečo iné a vždy zažiariť. Odporúčame vám pri kombinácii gumákov a sukne siahnuť i po pančuškách a pletených podkolienkach – doladia outfit do najmenších detailov. 

Gumáky, ktoré dostanú v outfite hlavné slovo 

Gumáky môžete samozrejme kombinovať v tónoch svojho outfitu, ale niet pochýb o tom, že táto obuv si zaslúži hrať prvé husle. Tmavomodré alebo čierne kúsky vytvoria pre gumáky perfektné plátno, ktoré im umožní zažiariť. Ostatné doplnky rovnako môžete voliť vo farbách gumákov a vytvoriť tak perfektnú súhru. Červené gumáky si okamžite získajú pozornosť všetkých okolo a ich voľbu rozhodne nebudete ľutovať. Umožnia vám cítiť sa príjemne a zároveň štýlovo. 

Doplnky, ktoré sa oplatí kombinovať s gumákmi 

Niekoľko doplnkov sme vám spomenuli už v predchádzajúcich riadkoch. Pletené detaily sú vítané nielen na šále a čiapke ale i v prípade podkolienok, ktoré sú napríklad nevyhnutnosťou, ak kombinujete gumáky so sukňou. Rozhodne vám však odporúčame napríklad siahnuť po štýlovej nepremokavej bunde dlhšieho strihu – rovnako je praktickou a zároveň trendy záležitosťou. Chcete prežiariť svoj deň farbami? Potom vám rozhodne odporúčame staviť na žiarivo žltú bundu s vreckami, ktorú môžete efektívne kombinovať s tmavomodrými, zelenými i červenými gumákmi. Žltá si perfektne rozumie s daždivým počasím, radosťou i gumákmi. 

Našou druhou voľbou je rozhodne dáždnik. Obdivujeme predovšetkým priesvitné dáždniky, ktoré vytvárajú zaujímavý efekt. Dážď neberieme na ľahkú váhu, ale veríme, že si môžeme zachovať štýl a najnovšie trendy i počas škaredého a sychravého počasia. Gumáky vám pomôžu zažiariť v počasí, kedy lúče slnečného žiarenia nepreniknú cez baldachýn mrakov. Veríme, že si vďaka nim užijete i nepriazeň živlov. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia