Kategórie
 
 
 
Obuv na zimu - typy, ktoré vás nesklamú - slide 1
Obuv na zimu - typy, ktoré vás nesklamú - slide 2
Obuv na zimu - typy, ktoré vás nesklamú - slide 3
Obuv na zimu - typy, ktoré vás nesklamú - slide 4
Obuv na zimu - typy, ktoré vás nesklamú - slide 5
Obuv na zimu - typy, ktoré vás nesklamú - slide 6
Obuv na zimu - typy, ktoré vás nesklamú - slide 7
Obuv na zimu - typy, ktoré vás nesklamú - slide 8
 
 
Obuv na zimu - typy, ktoré vás nesklamú - slide 1
 
 
 
 

Obuv na zimu - typy, ktoré vás nesklamú

Často máme pocit, že zima móde nepraje. Tmavé farby, pochmúrne počasie alebo silný mráz nás nútia siahnuť po tých najhrubšom oblečení v šatníku. Pohodlie a štýl sa však môžu niesť na jednej vlne a ani v prípade silných mrazov nie je vynechanie krásnych a dizajnových kúskov vylúčené. Dnešné materiály vás dokážu spoľahlivo ochrániť pred treskúcim mrazom. Rovnako sa môžete spoľahnúť na vrstvenie, ktoré má v módnom svete stále svoje neodmysliteľné miesto. My sa dnes však zameriame predovšetkým na trendy zimnú obuv. Predstavíme vám nielen základné topánky, ktoré by vo vašom šatníku nemali chýbať, ale vytvoríme pre vás i módne kombinácie rozbíjajúce stereotypy o nudnej a neprívetivej zime.

Dámske gumáky využijete nielen počas zimy 

Dámske gumáky sú obuvou, ktorá leží na pomedzí jari, jesene a zimy. Nevyužijete ich pravdepodobne len v lete a i o tom by sa oplatilo polemizovať. Trendy gumáky dnes patria medzi základné kúsky dámskeho šatníka. Zimné gumáky disponujú pohodlnou vnútornou vrstvou, ktorá vás udrží nielen v teple, ale i v suchu. Netušíte ako ich kombinovať? Zelené gumáky si priam pýtajú bledomodré džínsy úzkeho strihu. Károvaný sveter v odtieňoch zelenej a modrej doplňte žltou zimnou bundou s kapucňou. V prípade gumákov je výhodné voliť dlhší model zimnej bundy, ktorá vás ochráni i pred vytrvalým vetrom. Pri doplnkoch odporúčame siahnuť po zelenej čiapke a koženkovom ruksaku v rovnakom odtieni. 

Dámske gumáky

Čižmy, elegantná obuv do práce i spoločnosti 

Čižmy pre dámy sa tešia obľube už po celé generácie. Štýlové dámske čižmy pod kolená si držia stále svoje pevné postavenie, ale o popularitu musia bojovať s čižmami nad kolená, ktoré si dokážu okamžite získať svoju pozornosť. Skvelo sa kombinujú s úzkym strihom nohavíc, sukňami a dokonca i so šortkami. Počas zimy je vhodné voliť predovšetkým koženkové šortky s vysokým pásom v kombinácii s dlhým kabátom a štýlovými pančuchami. V prípade, že všetky prvky zvolíte v čiernej, stačí už len jednoduchá biela blúzka na doladenie dojmu a masívny strieborný náhrdelník. Získate tak krásny outfit do večernej menej formálnej spoločnosti. Do práce môžete vysoké čižmy v hnedom odtieni skombinovať s béžovými pletenými šatami úzkeho strihu a dlhým hnedým kabátom. Pozdvihnete ho na novú úroveň voľbou zeleného klobúku a béžovej kabelky. 

Dámske čižmy

Radosť zo snehovej nádielky v štýlových snehuliach

Ak by sme hľadali obuv, ktorá je ideálnou voľbou na svah, snehule by jednoznačne túto kategóriu vyhrali. Siahnite po snehuliach nich na zimných prechádzkach. Sivé pletené nohavice so zaväzovaním na mašľu sivá mikina a biele snehule sú len začiatkom. Biela čiapka s brmbolcom, biely šál a bordová bunda dotiahnu dielo do dokonalosti. Nezabudnite ani na rukavice, ktoré sa môžu niesť v ľubovolnom tóne vášho outfitu. 

Členková dámska obuv - nikdy s ňou nespravíte krok vedľa

Členková obuv v podobe čižiem alebo zaväzovacích topánok sa už niekoľko sezón teší obrovskej obľube. Siahnite po tmavomodrých členkových čižmách, úzkych tmavomodrých džínsoch s vyšúchaným efektom a sivej mikine so sivým kabátom. Navonok neutrálnu kombináciu môžete rýchlo oživiť žiarivo žltým ruksakom a modrým pleteným šálom. Získate pohodlný outfit, v ktorom je radosť vyraziť na nákupy, prechádzku i do práce. Neutrálne prvky vám umožnia čarovať s doplnkami a žltý batoh môžete vymeniť za elegantnú zelenú aktovku alebo si zvoliť nápaditú brošňu v odtieňoch červenej. Členkové topánky na zaväzovanie si budú skvelo rozumieť so sukňami i úzkymi nohavicami. Nezabudnite vždy do svojich kombinácii zvoliť doplnky v podobe čiapok a šálov - skvelo dotiahnu výsledný dojem. Aké je naše posledné odporúčanie v prípade zimnej obuvi? Nikdy nezanedbávajte jej čistenie a vždy stavte na certifikované čistiace prostriedky, ktoré sú presne na tento účel navrhnuté. 

Dámska členková obuv
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia