Kategórie
 
 
 
Zvýraznite svoju ženskosť letnými šatami - slide 1
Zvýraznite svoju ženskosť letnými šatami - slide 2
Zvýraznite svoju ženskosť letnými šatami - slide 3
Zvýraznite svoju ženskosť letnými šatami - slide 4
Zvýraznite svoju ženskosť letnými šatami - slide 5
Zvýraznite svoju ženskosť letnými šatami - slide 6
Zvýraznite svoju ženskosť letnými šatami - slide 7
Zvýraznite svoju ženskosť letnými šatami - slide 8
 
 
Zvýraznite svoju ženskosť letnými šatami - slide 1
 
 
 
 

Zvýraznite svoju ženskosť letnými šatami

Sezóna letných osláv a grilovačiek je opäť v plnom prúde. Celý rok sme sa tešili na leto, kedy čas plynie o trochu pomalšie v znamení chvíľ plných pohody. Užívame si zábavu i relax, máme opäť možnosť načerpať vitamín D, ktorý nám na tvári vykúzli úsmev. S letnou sezónou však prichádzajú i tropické horúčavy, a preto je pravý čas siahnuť po ideálnom oblečení, ktorý v každom šve stelesňuje leto. Áno, reč bude o letných šatách. Viete, ako ich správne kombinovať a aký typ zvoliť pre konkrétnu udalosť? V našom dnešnom článku prichádzame s cennými radami, ktoré rozhodne oceníte. 

Letná grilovačka – udalosť, ktorá sa nesie v znamení pohody 

Dobré jedlo, zábava a pohoda sú hlavnými poznávacími znakmi grilovačky. Nebudeme predbiehať udalosti, ale sme si absolútne istí, že v tomto prípade budete chcieť siahnuť po pohodlnom oblečení, ktoré vám spríjemni chvíle pohody. Ideálnou voľbou sú svetrové šaty (rozhodne ich oceníte počas chladnejších letných dní) alebo šaty vyrobené z teplákoviny či mikinové šaty. 

Pri kombinovaní s ostatným oblečením rozhodne odporúčame vynechať topánky s vysokým opätkom. Zapojte do hry tenisky, espadrilky, baleríny alebo šľapky (s nimi však opatrne, aby ste nedoplatili na nízku stabilitu). Sivé mikinové šaty môžete skombinovať so žiarivými tyrkysovými teniskami. Pri doplnkoch odporúčame striedmosť – stavte len na jeden doplnok v podobe drobných náušníc alebo retiazky. 

Festival – príležitosť zažiariť v letných šatách

Letné festivaly dnes v mnohých prípadoch predstavujú módnu šou. Stavte počas letných festivalov na štýl Boho Chic, ktorý z vás urobí neprehliadnuteľnú ikonu a je zároveň dôkazom, že štýl a pohodlnosť môžu kráčať ruka v ruke. Zvoľte si maxi šaty vo svojej obľúbenej farbe – my osobne dávame prednosť žiarivým farbám (smaragdovozelenej, žltej alebo tmavomodrej), ale dobrou voľbou je i ikonická biela (i keď v prípade festivalu môže byť trochu nepraktická). 

Vyberte si letné šaty so zaujímavými detailmi – volánové rukávy alebo kombinácia s čipkou budú i tento rok mimoriadne žiadúce. Maxišaty skombinujte so sandálmi na rovnej podrážke. Nezabudnite na doplnky – oplatí sa staviť sa vrstvenie. Niekoľko jemných a jednoduchých retiazok alebo náramkov dokáže vytvoriť zaujímavý efekt. A na čo rozhodne nezabudnúť? Na klobúk a slnečné okuliare. Oba doplnky sú mimoriadne praktické a ochránia vás pred páliacimi slnečnými lúčmi. Na druhej strane však dotvoria i celkový outfit. 

Letné šaty rouzit

Letná svadba – vzdušné šaty sú rozhodne správnou voľbou 

Niet pochýb o tom, že leto je ideálnym obdobím na konanie letnej párty alebo svadobnej hostiny. Tropické horúčavy si však s formálnym oblečením nie vždy dobre rozumejú. Nič sa nedeje – stavte tento rok na vzdušné materiály a skombinujte žlté maxi šaty so zlatými sandálmi na vysokom opätku a zlatými doplnkami v podobe výrazných náušníc. Týmto spôsobom perfektne prilákate do svojho letného outfitu slnko. Vašou voľbou sa môžu stať i romantické ružové krátke šaty s aplikáciou volánov v hornej časti. Doplňte ich striebornými sandálmi alebo lodičkami a kabelkou v odtieňoch striebornej a ružovej. 

Letné šaty

Plážové šaty – vychutnajte si atmosféru pokoja 

Outfit na pláž by sa mal niesť v znamení pohodlia. Túto métu najlepšie vystihujú zavinovacie šaty. Naša voľba? Rozhodne bledomodré zavinovacie alebo košeľové šaty, ktoré skombinujeme s nápaditými červenými plavkami. Doplniť ich môžete žabkami alebo sandálmi. Výhodou zavinovacích šiat je, že perfektne pokryjú všetky nároky letnej dovolenky. Vymeňte žabky za espadrilky a môžete vyraziť na letnú romantickú večeru alebo obed. V prípade doplnkov odporúčame siahnuť napríklad po farebnej šatke do vlasov, ktorá je praktická a zároveň dodá outfitu zaujímavý nádych. 

Veríme, že si toto leto užijete naplno. Rozhliadnite sa na stránkach Rouzit a objavte letné šaty, ktoré s vami udržia krok. 

Plážové šaty
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia