Kategórie
 
 
 
Vkročte do leta tými správnymi topánkami - slide 1
Vkročte do leta tými správnymi topánkami - slide 2
Vkročte do leta tými správnymi topánkami - slide 3
Vkročte do leta tými správnymi topánkami - slide 4
Vkročte do leta tými správnymi topánkami - slide 5
Vkročte do leta tými správnymi topánkami - slide 6
Vkročte do leta tými správnymi topánkami - slide 7
Vkročte do leta tými správnymi topánkami - slide 8
 
 
Vkročte do leta tými správnymi topánkami - slide 1
 
 
 
 

Vkročte do leta tými správnymi topánkami

Počas leta sa snažíme staviť na jednoduché strihy a vzdušné materiály, ktoré nám pomôžu zvládnuť tropické horúčavy. Samostatnú kapitolu letného šatníka však predstavuje obuv. Ako voliť správne kúsky a čo by nemalo chýbať vo vašom letnom šatníku? Dnes sme si pre vás pripravili krátkeho sprievodcu letnými topánkami, ktorý vás prevedie čarom krásnych kúskov obuvi a zároveň poradí, po akých sa oplatí siahnuť. 

Letné tenisky – obuv, ktorá vás v pohodlí nesklame 

Dámske tenisky sú nepochybne dôležitou obuvou šatníka pre každého, kto miluje pohodlie. V lete sa rozhodne po nich oplatí siahnuť najmä v prípadoch, že máte uvoľnený program alebo sa chystáte vydať zo seba čo najviac. Tenisky môžeme rozdeliť do niekoľkých kategórií, ktoré nám uľahčia ďalší výber: 

  • voľnočasové tenisky: vyznačujú sa hladkou podrážkou a skvelo ich môžete kombinovať napríklad s mikinovými alebo športovými šatami. Doprajú vám pohodlie počas letných akcií i prechádzok v meste 
  • tenisky určené na beh a športovú aktivitu: ak zvolíte správny model stanú sa najpohodlnejšej obuvi vo vašom šatníku. Skombinujte ich so športovými legínami alebo teplákmi a športovou mikinou 
  • plátenky: tenisky alebo plátenky vytvorené z priedušného materiálu sú na leto perfektnou voľbou. Ako ich kombinovať? Dajte v ich prípade šancu neformálnym šatám alebo sukniam. Skvelo vyniknú i s džínsovými šortkami alebo skrátenými nohavicami 

Dámske letné tenisky

Espadrilky – nesmú chýbať vo vašom výbere 

Espadrilky stále predstavujú hit. Topánky z prírodného materiálu sú stelesnením leta a i tento rok budú v horúcich trendoch. Stavte na červené espadrilky a biele voľné šaty. Celkový outfit doplňte červenou šatkou do vlasov. Trik na záver? Espadrilky sú vytvorené z prírodných vlákien, takže v ich prípade je správnou voľbou vybrať si kabelku, ktorá je rovnako vytvorená z juty alebo iného prírodného materiálu. Vítaným spestrením je i košík. S espadrilkami si skvelo rozumejú i overaly – vyberte si tyrkysové espadrilky v kombinácii s ružovým overalom, ktorý doplníte modrými náušnicami a kabelkou v niektorom z odtieňov vášho outfitu. Nezabúdajte však, že espadrilky sú obuvou určenou predovšetkým na neformálne príležitosti. 

Dámske letné espadrilky

Sandále – zachránia vás i počas formálnych príležitostí 

Dámske sandále by vo vašom letnom šatníku nemali chýbať z jedného konkrétneho a mimoriadne dôležitého dôvodu. Len naozaj ťažko by ste hľadali obuv, ktorá by bola vhodná i na formálne udalosti. Sandále na podpätku i na rovnej podrážke vyniknú v kombinácii so šatami a sukňami. Napríklad ružovo-červené maxi šaty s bronzovými sandálmi sú skvelou voľbou na letnú svadbu. Bronz je metalická farba, ktorá nie je príliš často používaná. Možno nastal pravý čas zmeniť to. Nič však nepokazíte ani v prípade, že siahnete po striebornej. Perfekte ich využijete i v neformálnych outfitoch. Sandále v metalických odtieňoch pozdvihnú i bežné džínsové šortky a biele tričko na novú úroveň. Experimentujte s nimi a objavíte nové možnosti letných outfitov. 

Dámske letné sandále

Šľapky a žabky – obuv nielen na pláž 

Letná dovolenka sa bez jedného páru šľapiek a žabiek rozhodne nezaobíde. Žabky sú rozhodne plážovou obuvou, vyraziť však v nich môžete i do ulíc prímorského mestečka. Šľapky si toto leto zaslúžia viac pozornosti – skombinujte béžové šľapky s tmavozelenými rozšírenými nohavicami a bielym topom. Taška a klobúk z prírodného materiálu dotvoria váš celkový look. Náš tip na záver? Prírodné materiály v podobe bavlny a ľanu sú počas tejto sezóny horúcim trendom. Dajte im šancu i vo svojom šatníku. Letná obuv predstavuje mnoho zaujímavých typov, ktoré by ste mali objaviť. Neformálne šľapky, espadrilky i tenisky nájdu svoje uplatnenie rovnako ako sandále, ktoré môžete využiť kedykoľvek. Smelo do experimentovania.

Dámska letné šľapky a žabky
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia