Kategórie
 
 
 
Jarné doplnky, ktoré vám nesmú chýbať - slide 1
Jarné doplnky, ktoré vám nesmú chýbať - slide 2
Jarné doplnky, ktoré vám nesmú chýbať - slide 3
Jarné doplnky, ktoré vám nesmú chýbať - slide 4
Jarné doplnky, ktoré vám nesmú chýbať - slide 5
Jarné doplnky, ktoré vám nesmú chýbať - slide 6
Jarné doplnky, ktoré vám nesmú chýbať - slide 7
Jarné doplnky, ktoré vám nesmú chýbať - slide 8
 
 
Jarné doplnky, ktoré vám nesmú chýbať - slide 1
 
 
 
 

Jarné doplnky, ktoré vám nesmú chýbať

Doplnky sú nevyhnutnou súčasťou každého outfitu – posúvajú ho na novú úroveň a dolaďujú výzor do posledných detailov. Pomalými krokmi sa k nám blíži jar a hoci pri písaní tohto článku padajú za oknom snehové vločky, je možné ju cítiť vo vzduchu (aspoň vzdialene). Počasie odmieta spolupracovať, ale jar môžeme prilákať i my – napríklad žiarivými kombináciami alebo jarnými doplnkami. V našom dnešnom článku sa zameriame práve na jarné doplnky, ktoré vám pomôžu oživiť vaše outfity.

Šatka vo vlasoch 

Môže nadobudnúť viaceré podoby. Spoľahnúť sa môžete priamo na šatku vo vlasoch alebo staviť na  gumičku s týmto efektom (je skvelou voľbou pre dámy, ktoré milujú rýchle riešenia) . Vyskúšať môžete zaujímavé účesy, ktoré šatka posunie na úplne novú úroveň. Nemusí sa stať len voľbou na voľnú čas – pokojne si ju môžete vybrať i pre svoj pracovný outfit. Výhodou šatky je, že je obmedzená naozaj len vašou predstavivosťou. Experimentovať môžete podľa svojich vlastných predstáv. 

Dámske šatky

Prírodné kamene 

Milujete šperky a neviete si bez nich predstaviť svoj outfit? V tom prípade by ste mali vedieť, že tejto sezóne budú nepochybne kraľovať prírodné minerály a prvky. Nemôžeme poprieť, že v prírodných mineráloch sa skrýva obrovská sila. Naši predkovia prikladali minerálom mnohé vlastnosti – ruženín bol napríklad kameňom lásky a dokázal odhaliť pravú lásku, ametyst zas symbolizoval pravdu. Ak sa na prírodné minerály zameriame, objavíme množstvo zaujímavých povier a príbehov. Vo svete módy si prírodné materiály rovnako získavajú svoje pevné postavenie – symbolizujú spojenie s prírodou a s prostredím, v ktorom žijeme. Môžete si zvoliť pravé minerály alebo staviť na bižutériu, ktorá je finančne menej nákladná. Je to len na vašich preferenciách. Môžu sa stať vašimi obľúbenými voľbami i ochrannými amuletmi. Nepochybujte o tom, že každý outfit rozhodne krásne zvýraznia. 

Slnečné okuliare 

Pri vítaní prvých slnečných lúčov by sme rozhodne nemali podceniť správnu ochranu zraku. Slnečné okuliare nepredstavujú len funkčný prvok, ale sú zamerané i na štýl. Aké okuliare kraľujú móde teraz? Platí, že čím väčšie a nápadnejšie, tým lepšie. Svetové značky sa predháňajú v tom, ktorá príde s masívnejším a výraznejším typom slnečných okuliarov. Ak nie ste fanúšičkou extravagancie, stavte na menej výraznú a elegantnú voľbu – jednoduché línie sa predsa v módnom svete nikdy nestratia. 

Tento rok nespravíte krok vedľa ani v prípade, že sa rozhodnete pre slnečné okuliare v štýle retro. Pokojne môžete postaviť celý svoj outfit v tomto štýle, ale táto možnosť je naozaj predovšetkým pre dámy, ktoré milujú módne experimenty. 

Dámske ruksaky a batohy

Klobúky 

Prvok, ktorý takmer ostal zabudnutý v minulom storočí. Táto pokrývka hlavy však získava čoraz väčšiu obľubu a do našej pozornosti prenikla tiež. Klobúky sú nepochybne elegantnou voľbou, ale pokojne ich môžete kombinovať i so športovo ladenými a neformálnymi outfitmi. Jar je ideálnym obdobím, kedy sa klobúkom rozhodne oplatí dať šancu. Ak s klobúkmi práve začínate a neviete, ako ich kombinovať, stavte na neutrálny model. V prípade, že máte chuť experimentovať, zamerajte sa na žiarivé klobúky vo farbách, ktoré symbolizujú jar. Vychutnajte si jar. Niet žiadnych pochybností o tom, že móda sa začína stále viac orientovať na ekológiu a obnoviteľnosť. Zamávajte i vy na rozlúčku umelej hmote a sústreďte sa na obnoviteľnosť, ktorá je našou budúcnosťou. Obnoviteľnosť však môže byť tiež štýlová a trendy – pletené kabelky už teraz kraľujú módnej scéne. Nové módne trendy nás napokon učia dávať prednosť kvalite pred kvantitou a užívať si bez strachu o naše prostredie. Dajte im šancu vo svojom šatníku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia