Kategórie
 
 
 
Outfit na pláž - slide 1
Outfit na pláž - slide 2
Outfit na pláž - slide 3
Outfit na pláž - slide 4
Outfit na pláž - slide 5
Outfit na pláž - slide 6
Outfit na pláž - slide 7
Outfit na pláž - slide 8
 
 
Outfit na pláž - slide 1
 
 
 
 

Outfit na pláž

Slnečné počasie nám stále častejšie pripomína, že sa opäť blíži obdobie opaľovania, dlhých večerov a miešaných nápojov na pláži. Slnečné lúče si nepochybne žiadajú zmenu šatníka. Chystáte sa tento rok na letnú dovolenku? Potom je správny čas zvážiť outfity na pláž, ktoré si so sebou zabalíte. Nenechajte sa však zmiasť – letné outfity využijete i v uliciach rozpáleného mesta. Tento rok sme si pre vás na Rouzit pripravili outfitové inšpirácie, ktoré sa budú niesť v znamení ženskosti a príjemne vzdušných materiálov. Poďme sa do toho spoločne pustiť a rozhodne vyberieme oblečenie, ktoré sa stane vašim najobľúbenejším.

Maxi je trend, ktorý len tak jednoducho nezmizne 

I tento rok môžeme pozorovať, že móda maxi kúskov rozhodne neopustí svet najnovších trendov. Ak ešte žiadny v zásobe nemáte, rýchlo vám odporúčame tento stav zmeniť. Maxi sukňa s vysokým pásom a so vzorom zelených listov si bude perfektne rozumieť s bielym crop-topom alebo bielym bavlneným tričkom. Odporúčame doplniť ju korkovými šľapkami s bielym detailom. Do ruky vám perfektne pristane malá biela kabelka. Ale ak máte chuť experimentovať a nemáte obavy z prírodných materiálov, rozhodne vám odporúčame siahnuť po kabelke z prírodných vlákien alebo dokonca z dreva. Perfektne tiež vynikne košík. 

Crop top môžete tiež jednoducho vymeniť za vrch plaviek a rovno vyraziť na pláž. V prípade doplnkov odporúčame starostlivo zvážiť bižutériu, ktorá si s vodou nerozumie. Rozumnejšou voľbou sú jednoduché šperky ako napríklad tenká retiazka. 

Letná sukňa

Čierna počas leta? Áno, prosím! 

Ak existuje farba, ktorá je počas leta mimoriadne podceňovaná, je to rozhodne čierna. Odporúčame vám tento rok to zmeniť. Čierna vyzerá i počas leta skvelo, ale je potrebné s ňou vedieť správne pracovať. Stavte napríklad na asymetrické čierne plavky na jedno rameno, ktoré doplníte zavinovacími šatami so vzorom kvetov. Šaty môžete zvoliť v jemnej béžovej s výraznými kvetmi. Celková dojem dolaďte espadrilkami s vysokým zaväzovaním až na lýtka. Espadrilky môžete voliť vo farbe plaviek (čierne) alebo sa zamerajte na espadrilky v rovnakom odtieni, aký majú kvety na vašich šatách. Samozrejmosťou sú počas leta i ochranné prvky. V tomto prípade nemáme na mysli krém s vysokým SPF (i keď ani tento fakt by ste nemali zanedbať), ale slamený klobúk a kvalitné slnečné okuliare. Oba prvky môžete využiť i ako štýlové doplnky. Slamený klobúk môžete napríklad doplniť krásnou šatkou, ktorá ho zvýrazní. 

Dámske letné oblečenie

 

Letné nohavice? Rozhodne im dajte vo svojom letnom šatníku šancu 

Nohavice si väčšina dám užíva počas celého roka. Nemôžeme sa čudovať – sú praktické a pohodlné. Počas leta vymeňte skinny nohavice za vzdušné modely. Obľúbené sú napríklad dlhé nohavice voľného strihu. Biele nohavice doplňte vzorovaným crop topom. Odvážnejšie dámy môžu vyskúšať i previazanú hodvábnu tašku. Letné sandále alebo šľapky a vzorovaná kabelka sú vhodnými prvkami. Leto je jednoznačne obdobím klobúkov. Nemusíte staviť len na slamený klobúk. Počas letných dní v meste si rozhodne obľúbite biely klobúk, ktorý je elegantnou možnosťou. Rovnako ako slamený, i tento klobúk môžete ozdobiť podľa svojich preferencií. Na dotvorenie outfitu odporúčame staviť na malú listovú kabelku so zaujímavým vzorom. 

Letné dámske nohavice

Šortky a kimono sú perfektnou voľbou 

Posledný letný outfit, ktorý by sme vám chceli predstaviť, je kombináciou šortiek a kimona. Túto kombináciu si obľúbite i v práci. Stačí ak džínsové šortky vymeníte za iný typ alebo stavíte na nohavice. Jednoduché biele tielko a vzorované kimono tvoria zaujímavé duo. V prípade topánok môžete staviť na sandále, espadrilky, šľapky i bežné plátenky. Všetko závisí na ostatných prvkoch, ktoré si vyberiete. S farbami a vzormi sa toto leto rozhodne nestratíte. Objavte tie najkrajšie letné kúsky a užite si s nimi nezabudnuteľné leto doma alebo v zahraničí. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia